Президентът на ФК Спартак (Варна) Павлин Николов представи новия старши-треньор

...
Президентът на ФК Спартак (Варна) Павлин Николов представи новия старши-треньор
Коментари Харесай

Спартак представи новия си треньор

Президентът на ФК " Спартак " (Варна) Павлин Николов показа новия старши-треньор на представителния отбор Росен Кирилов.

„ Правя всичко само и единствено в името на Спартак,се обърна той към медиите. Трябваше да реагираме стремително и благодаря на Росен Кирилов. Най-доброто е, че той познава помощник-треньорите на тима ни и е имал проекти да работи с тях. За селекцията може да се каже, че търсим още двама съществени играчи. Привлякохме и чакаме на следващия ден към отбора да се причисли нападателя от Пирин (Благоевград) Дмитро Семенив. Знаете, че към този момент взехме трима нови футболисти, това са млади играчи с вероятност. Надявам се треньорският екип да работи и да ги надгради. Селекцията бе препоръчана от някогашния треньор Васил Петров. Тя на 80% е утвърдена и от Росен Кирилов. До на следващия ден би трябвало да решим за още един нападател и нападателен халф. Вярвам, че моите решения са верни. “

Нашата цел е първото място, разгласи пред медиите новият старши-треньор на соколите Росен Кирилов.

„ Спартак (Варна) е най-титулованият тим във Втора лига и мисля, че сега с най-хубавите условия и би трябвало да е преди всичко – е безапелационен той. Това би трябвало от първия ден да се набие в главите на футболистите, че гоним непременно първото място, а освен да влезем в Ефбет лига. Ясно е, че и вторият в класиране влиза, само че главната ни цел е да станем първи.

Благодаря на господин Николов и цялото управление на Спартак, че точно на мен се гласоподава доверие да съм старши-треньор и на нас с този екип се пада достойнството да върнем славата на Спартак (Варна). Искрено имам вяра, че това напълно скоро може да се случи и ще работим с всички познания, които имаме и с душа и със сърце. Сигурен съм, че пролетта ни чакат тежки борби и ще ги спечелим дружно всички тук и почитателите “, сподели Кирилов.

„ Чувствам се удобно на тази позиция, въпреки всичко съм водил 4 тима в Ефбет лига, бил съм асистент в ЦСКА и Славия. Разбрахме се незабавно с президента, Спартак е тим с доста огромни обичаи в българския футбол и това ме накара да приема без полемики. Където и да съм бил, съм опитвал да работя с наличните играчи и в придвижване, в случай че е належащо да се трансформира. Имам визия от тима, а и въпреки всичко има време до първия формален мач “, добави той.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР