Президентът на ФК Черноморец (Бургас) Костадин Марков подаде оставка от

...
Президентът на ФК Черноморец (Бургас) Костадин Марков подаде оставка от
Коментари Харесай

Кишишев поема Черноморец

Президентът на ФК Черноморец (Бургас) Костадин Марков подаде оставка от поста, който заемаше в продължение на две години и половина. Решението на Марков беше признато през днешния ден от Управителния съвет на клуба, оповестява БНР.
Самият той ще остане в управата, само че като редови член и ще продължи да оказва помощ на акулите.
Новият ръководител на Управителния съвет на тима от Югоизточната Трета лига е легендата Радостин Кишишев, който до края на есенния полусезон беше старши треньор на отбора.
Черноморец приключи на 4-о място през предходната година при завръщането си в Трета лига, а през тази есен също остана на 4-а позиция в есенното класиране. Там е и след първите два пролетни кръга.

Костадин Марков пое тима след позорен престой в районната група, където мереше сили с локални аматьорски сформира. Под негово управление клубът се стабилизира. Беше изработен ремонт на стадиона, който може да бъде лицензиран за Втора лига с още някои минимални усъвършенствания, а средствата бяха обезпечени главно от ръководителя на клуба.
" Акулите " означиха и 100-годишнината от основаването си, а школата стартира да се попълня и да усъвършенства работата си. Черноморец е единствената школа в района, която има тим в Елитната група, а също по този начин приготвят и още една групировка за там.

" В такава атмосфера, когато не усещаш поддръжката на най-близките, е мъчно да се работи.а Готов съм да оказвам помощ, не в същите мащаби, само че ще бъда отсреща. Напускам, тъй като не успяхме да изградим колектив с хората от Управителния съвет, с който да теглим каруцата в една посока, а за две години във ФК Черноморец 1919 се наляха колосални средства. Някои хора очевидно се мислят за сраснали се със стадиона, сподели Марков.

Новоизбраният ръководител Кишишев също е изцяло наясно какво го чака. Той е направил първите си стъпки точно на стадион Черноморец и за него работата за клуба постоянно е била по-специална.
" И до момента съм търсил спонсори, макар че не съм бил началник на подобен пост. Ще продължа да го върша. Предвид обстановката в страната, нищо не мога да обещая, сподели пък новоизбраният началник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР