Президентът на Фиорентина Роко Комисо разкри, че би продал крилото

...
Президентът на Фиорентина Роко Комисо разкри, че би продал крилото
Коментари Харесай

Президентът на Фиорентина заговори за бъдещето на двама от талантите на тима

Президентът на Фиорентина Роко Комисо разкри, че би продал крилото на отбора Федерико Киеза, в случай че в клуба дойде подобаваща оферта за него. Той похвали 23-годишният футболист и призна, че младокът е отказал оферти от чужбина.

“В идващите няколко дни ще приказвам с момчето. Обещах на татко му, че ще го оставя да си тръгне при подобаваща оферта - призна пред Gazzetta dello Sport притежателят на “виолетовите” - Федерико избра да не приема оферти, които дойдоха от чужбина. Разбирам го, тъй като това е годината на Европейското състезание. Той желае да остане в Италия, с цел да успее да впечатли селекционера Роберто Манчини. Той обаче би трябвало да запомни, че Фиорентина е тимът, който го докара до там, където е в този момент и би трябвало да вземе верните решения. Оценката на играчите спадна, само че тази на невероятните футболисти е към момента същата”, добави още той.
Fiorentina's president, Rocco Commisso, in an interview with GdS, spoke about Milan-Milenkovic: " I never spoke with Milenkovic about the hypothesis of him leaving Fiorentina. I want to keep him. He's a good boy and an excellent defender. "
— AC Milan Reports (@ACMReports) В същото време Комисо заприказва и за различен от младите гении на тима - Никола Миленкович. Бъдещето на 22-годишният сърбин продължава да се свързва с Милан, само че президентът съобщи, че желае да резервира младока. Източниците в Италия настояват, че сътрудникът на играча Фали Рамадани се пробва да “стопи ледовете” сред двете страни, като “виолетовите” са сложили цена от 40 милиона евро за бранителя.
“Дали Милан го желае? Не съм приказвал с Миленкович за евентуално негово овакантяване на Фиорентина. Искам да го задържа. Той е необикновен състезател и отличен защитник”, съобщи Комисо.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР