Президентът на Фиорентина Роко Комисо разкри, че 12 случая на

...
Президентът на Фиорентина Роко Комисо разкри, че 12 случая на
Коментари Харесай

Потвърдиха 12 случая с COVID-19 във Фиорентина

Президентът на Фиорентина Роко Комисо разкри, че 12 случая на болни с ковид има в неговия клуб. Комисо не се намира в този момент във Флоренция, предпазвайки се от болестта. Шефът на Ла Виола беше с тима си, когато Фиорентина победи Сампдория с 5:1, само че напусна страната на идващия ден. Оттогава той не може да се завърне на Ботуша, откакто изключителното състояние е с най-големи мащаби на Стария континент.

„ Преди месец бяхме в Генуа. Бях с тима и играхме против Сампдория. Спечелихме, след което се върнах в Ню Йорк. Беше ми препоръчано да остана в Италия, само че не беше допустимо, тъй като страната е епицентър на пандемията. После тимът пътува до Удине, без да играе мач и се върна седмица по-късно. Тогава нашият тим към този момент беше изумен с вируса, а когато аз напуснах Италия, към момента не беше толкоз съществено. Сега имаме 12 случая, а шест от тях към този момент бяха в болница”, призна Комисо.

„ Продължаваме да оказваме помощ съществено с дарения за лечебни заведения и да поръчваме лекарства, нужни за справяне с тази ситуация”, призна пред щатските медии Роко Комисо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР