Президентът на ФИФА Джани Инфантино се оправда за това, че

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино се оправда за това, че
Коментари Харесай

Ето как Инфантино се оправда за селфито до ковчега на Пеле

Президентът на ФИФА Джани Инфантино се оправда за това, че си направи селфи покрай ковчега на Пеле по време на поклонението пред легендата. Ето какво написа той в Instagram:  " Искам да разясня, че за мен беше чест, че съотборници и членове на фамилията на Пеле желаеха да си създадат фотография с мен. И явно аз незабавно се съгласих.

Относно селфито – съотборниците на Пеле желаеха да си създадем селфи дружно, само че не знаеха по какъв начин да го създадат. Така че с цел да им оказа помощ, аз взех телефона на един от тях и направих фотографията. Ако да оказа помощ на съотборник на Пеле, води до рецензии, аз съм благополучен да го направя и ще продължа да оказвам помощ на хора, които са написали именити страници в историята на футбола.

Имам толкоз огромно почитание и удивление към Пеле, че в никакъв случай не бих направил нещо, което да се счете за демонстрация на пренебрежение. Надявам се тези, които разгласиха някои неща, без да знаят и без да потърсят информация, да имат достолепието и куража да признаят, че са сбъркали и да поправят това, което споделиха “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР