Президентът на ФИФА Джани Инфантино е убеден, че пандемията от

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино е убеден, че пандемията от
Коментари Харесай

Шефът на ФИФА: Футболът ще се завърне, но ще е много различен

Президентът на ФИФА Джани Инфантино е уверен, че пандемията от ковид ще докара до куп промени в всекидневието ни. Една от тях ще бъде обвързвана с най-популярната игра.

„ Този футбол, който ще пристигна след вируса, ще бъде изцяло друг. Той ще е по-социален – ориентиран повече към локалните шампионати. Освен това участниците ще си оказват помощ доста повече. Ще имаме по-малко крайни отзиви и като цяло всички ще са по-приятелски настроени. Всички ще споделят едно и също нещо: насладата от гола и това да прегърнеш някого. Ща станем по-човечни и ще оценяваме в действителност значимите неща “, съобщи роденият в Швейцария италианец в изявление за ANSA.

„ Времето на футбола ще се завърне и тогава дружно ще честваме спасението си от този призрачен сън – продължи Интанфино. – Днес обаче би трябвало да мислим по какъв начин да донесем някакво облечение на тези, които страдат най-вече. Длъжни сме да следваме заръките на учените, които ни поучават какво да вършим, с цел да преборим този прокълнат ковид. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР