Президентът на федерацията по волейбол на България Любо Ганев даде

...
Президентът на федерацията по волейбол на България Любо Ганев даде
Коментари Харесай

Кой ще води България при волейбола? Любо Ганев разкри 2-та варианта

Президентът на федерацията по волейбол на България Любо Ганев даде изявление, в което разкри кой ще е селекционер на . Освен това удостовери, че груповата фаза на Европейското състезание през 2023-а ще се играе в Бургас и Варна (за мачовете, на които България ще е домакин).
" При мъжете няма огромен избор. Там или Силвано Пранди ще остане, или Ники Желязков ще му изземе функционалностите. Около 10 януари възнамерявам да създадем съвещание на УС и ще се вземе решение. При нас груповият орган взема решението. Управителният съвет може да каже, когато всички са осведомени с докладите на треньорите. Всеки ще си има думата и там ще се реши. Най-рано тогава ще знаем кой ще е треньор на мъжете и кой на дамите.
Имам мое виждане по отношение на националните селекционери, ще си изложа претекстовете пред Управителния съвет. Важно е да излезем с групово решение. При мъжете са единствено два разновидността " - стартира той пред dsport.
" Груповата фаза на Европейското състезание мъже през 2023-а ще се играе в Бургас – четири страни са домакини – Северна Македония, Украйна, България и Италия. След това четири осминафинала и два четвъртфинала ще бъдат изиграни във Варна. Полуфиналите и финалите ще се играят в Италия " - добави още Ганев.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР