Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева смята, че

...
Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева смята, че
Коментари Харесай

България има най-силният ансамбъл в света, смята Илиана Раева

Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева счита, че българският отбор е най-силният в света сега, макар грешките, които позволи на европейското състезание. Съставът на България остана трети в многобоя на европейското в Гуадалахара, без значение че водеше след първия ден.

Според Раева това няма да се отрази на представянето на тима в бъдеще.

" България има най-силният отбор в света, който обаче има какво още да учи. Всички поздравяваха за силата на тима, изказваха голямото си страдание за грубите неточности, само че и не стопираха да дават кураж и доста обич на девойките ", написа Раева във " Facebook ".

Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова водеше след първия ден на конкуренцията, само че получи оценка 18.650 в съчетанието си на три топки и две въжета. Това се дължеше на излизане на една от гимнастичките и на апарат отвън терена. Титлата взе Русия с 43.625, а второто място завоюваха домакините от Испания със общ брой 42.900.

" България е доста мощна и имам вяра, че това ще се потвърди за следващ път ", добави Раева, която е с гимнастичките в Гуадалахара. В неделния ден следва многобоя в самостоятелната конкуренция, където България има две представителки – Невяна Владинова и Катрин Тасева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР