Президентът на Федерацията по хокей на лед на Русия- легендарният

...
Президентът на Федерацията по хокей на лед на Русия- легендарният
Коментари Харесай

Легендата Третяк пожела руския флаг на закриването на Олимпиадата

Президентът на Федерацията по хокей на лед на Русия- именитият вратар Владислав Третяк, изрази вяра националният байрак да бъде позволен на парада на нациите по време на церемонията на закриването на Олимпийските игри в ПьонгЧанг.

Както е известно, поради наказване на Олимпийския комитет на страната, съветските спортисти се състезават на тази Зимна олимпиада под името Олимпийски спортисти от Русия и под безпристрастен байрак. " Продължаваме да се надяваме и имаме вяра, че на Русия ще й бъде върнат флага, най-малко за церемонията на закриването, съобщи Третяк пред публицистите през днешния ден.

Специална комисия, излъчена от МОК и под председателството на Никол Хьоверц, ще внесе отчет по тематиката. Комисията би трябвало да се съобрази с държанието на съветските спортисти и да изясни дали те са спазвали всички наказания и правила, които са им били наложени. В случай на позитивен отговор, участието на Олимпийския комитет на Русия в МОК ще бъде възобновено и съветските спортисти ще могат да употребяват знамето на страната си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР