Президентът на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Флорентино Перес,

...
Президентът на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Флорентино Перес,
Коментари Харесай

Перес: Реал не носи отговорност за Роналдо

Президентът на европейския клубен първенец Реал Мадрид – Флорентино Перес, приказва за данъчния скандал с огромната звезда на "белия балет " Кристиано Роналдо.

Четирикратният притежател на Златната топка беше упрекнат в укриване на 14,5 милиона евро и в края на месец юли ще дава показания пред съда. Създалата се обстановка незабавно породи клюки, че Роналдо е гневен и желае да напусне Ла Лига. Името му е свързвано със завръщане в Манчестър Юнайтед, както и с ПСЖ, само че напоследък спекулации утихнаха.

"Има контракт с Реал. Ще приказваме след Купата на Конфедерациите. Той е почтен човек и извършва отговорностите си ", съобщи Перес в изявлението пред esRadio. "Чух се с Жорже Мендеш (б.р.- сътрудникът на Роналдо), тъй че няма потребност се притеснявате за нищо. Трябва да изчакаме, тъй като Кристиано е сърдит и смутен ", продължи босът на мадридчани.

"Има публицисти, които целят да навредят на Реал. Не съм звънял по медиите, с цел да им споделям да не разгласяват фотоси на Роналдо с нашия екип. Тези, които не ни обичат, ни подлагат на критика. Това е основа за сполучлива публикация. Всички сме длъжни да плащаме налози. Клубът не носи отговорност за данъчните заявления на футболистите и това не е загадка ", приключи Перес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР