Президентът на елитния испански Райо Валекано - Мартин Преса е

...
Президентът на елитния испански Райо Валекано - Мартин Преса е
Коментари Харесай

Екшън в Испания: Президентът на Райо Валекано обвини футболен агент, че му е счупил носа

Президентът на елитния испански Райо Валекано - Мартин Преса е повдигнал обвиняване към футболния сътрудник Иван Гарсия. Според боса на " пчеличките " мениджърът му е счупил носа по време на договарянията предишния месец за трансфер на нападателя на Еспаньол - Раул де Томас.

Скандалът избухнал, когато станало дума за комисионата на мениджъра, който работи за организацията ICM Stellar. Свидетели на екшъна незабавно извикали полиция, която охладила пристрастеностите. Президентът на Райо Валекано се оплакал, че му е строшен носът и бил настанен в болница. Няколко часа по-късно се прибрал вкъщи, откакто лекарите не разкрили съществени контузии.

Де Томас, който мина през академията на Реал Мадрид, прекара две години чартърен в Райо сред 2017 и 2019 година, отбелязвайки 38 гола в 66 мача. Това докара до прекосяване в Бенфика, само че испанският национал се завърна в Ла Лига с Еспаньол през 2020 година, където означи 45 гола в 89 изяви.

И Де Томас, и Еспаньол бяха подготвени за трансфер това лято, само че трансферният прозорец затвори на 1 септември без да бъде контрактувана договорка. 27-годишният испански национал ще се причисли към тренировките на „ пчеличките “ в понеделник, само че ще може да играе за новия си тим едвам от януари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР