Президентът на Еквадор Ленин Морено заяви, че Джулиан Асандж е

...
Президентът на Еквадор Ленин Морено заяви, че Джулиан Асандж е
Коментари Харесай

Президентът на Еквадор: Асандж омаза стените на посолството с изпражнения! Обиждаше персонала и страната ни и затова прекратихме убежището му

Президентът на Еквадор Ленин Морено съобщи, че Джулиан Асандж е омазал с изпражнения посолството на страната в Лондон, оповестява News.bg.

``
реклама

В изявление за Би Би Си Морено разгласи, че в последна сметка държавното управление му решило да съобщи Асандж на управляващите в Лондон.

Основателят на " Уикилийкс " беше задържан в английската столица на 11 април след 6 година и 10 месеца в еквадорското посолство.

Морено разяснява, че Асандж е омазал стените на посолството с изпражнения. Той сподели още, че са поканили полицията в посолството, откакто държавното управление му неведнъж е било решително, че Асандж няма да бъде екстрадиран в страна, където може да бъде изтезаван или наказан на гибел. Президентът назова създателя на " Уикилийкс " " информативен терорист ", който се е държал с личния състав в посолството " доста, доста неприятно ".

От една страна той вербално наскърбяваше Еквадор като изцяло незначителна страна, а друга, извинете ме, че би трябвало да го споделя тук, само че даже мажеше изпражненията си по стените на нашето посолство. Мисля, че това е задоволителна причина да се приключи убежището му, изясни Ленин Морено.

По думите му макар дейностите на Асандж еквадорските управляващи са били извънредно толерантни и са работили да му се защитят човешките права преди да бъде предаден на управляващите.

Морено означи още, че Асандж е нарушил изискванията за леговище.

В същото време юрист на Асандж упрекна Еквадор в " скандални изказвания ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР