Президентът на Еквадор Ленин Морено скандализира обществеността със свое сексистко

...
Президентът на Еквадор Ленин Морено скандализира обществеността със свое сексистко
Коментари Харесай

Президентът на Еквадор скандализира със сексистко изказване

Президентът на Еквадор Ленин Морено скандализира обществеността със свое сексистко изявление, съобщи " Спутник ".

По думите на президента, дамите нормално одобряват за секстормоз единствено думи и дейности от считаните от тях за грозни мъже.

" Тоест, това е " тормоз ", когато идва от противен човек. Но в случай че индивидът наподобява добре, дамите нормално не мислят, че това е тормоз ", сподели Морено на конференция в еквадорския град Гуаякил.

По-късно той се извини за думите си, откакто изявлението му докара освен до рецензии в обществените мрежи, само че и до претенции за оставка.

En mi comentario sobre el acoso, no pretendí minimizar un asunto tan grave como la violencia o los abusos. Me disculpo si se entendió así. ¡Rechazo la violencia contra la mujer en todas sus formas!
— Lenín Moreno (@Lenin) February 1, 2020
" В коментара си за издевателството не имах намерение да подценя подобен сериозен въпрос като принуждение или корист. Извинявам се, в случай че беше разбрано по този метод. Отхвърлям насилието над дами във всичките му форми! ", написа той в " Туитър ".

Това се случва на фона на международни кавги, включващи политици, предприемачи и известни персони, измежду които Харви Уайнстийн, Кевин Спейси, английския принц Андрю и други.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР