Президентът на Дунав Симеон Симеонов коментира ситуацията около оставащите и

...
Президентът на Дунав Симеон Симеонов коментира ситуацията около оставащите и
Коментари Харесай

Доктора: Луков и Димов остават, преговаряме с Карагерен

Президентът на Дунав Симеон Симеонов разяснява обстановката към оставащите и напускащите футболисти в редиците на “драконите”. Босът на русенци даде оценка за миналия сезон, в който русенци водеха тежка, само че пък сполучлива борба за оцеляване. Тимът от Малката Виена резервира мястото си в елитната група, откакто победи на баража с 2:1 Царско село.

“Имаме футболисти с изтичащи контракти. Преговаряме с тях, преговаряме и с нови играчи. Как ще се развият събитията, ще покаже времето. Не сме клуб, който може да си разреши скъпи футболисти. Но, за сметка на това за осемте години, откогато съм в Дунав, няма нито една забавена заплата, нямаме и нито стотинка отговорности към който и да било”, съобщи Доктора пред “Тема Спорт”.

“Търсим хора, които да ни паснат като характери и да дават отговор на опциите ни като финанси. Това е уравнение с доста незнайни. Само Васил Шопов сигурно напуща Дунав. За него знаехме още от зимата и не е изненада. Луков и Димов имат контракти за още една година. Ако излезе преференциална оферта, може да преговаряме, само че на този стадий те са наши футболисти. Що се отнася до Карагарен, чийто договор изтича - договарянията са в ход. Има късмет да остане и се надяваме да се получат нещата”, сподели още Симеонов.
Първа лига 2 кръг, понеделник 21 май  Дунав 1:2краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР