Президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов обяви подробности относно бъдещите

...
Президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов обяви подробности относно бъдещите
Коментари Харесай

Президентът на Дунав: Времето ми начело на клуба изтича

Президентът на Дунав доктор Симеон Симеонов разгласи детайлности по отношение на бъдещите си планове, свързани с клуба. Той удостовери твърдото си желание да се отдръпна от финансирането на представителния тим. Вчера се появиха информации, че кандидат-собствениците за Дунав, за които се заприказва преди време, са иранци. Симеонов удостовери, само че в това време добави, че не му вдъхват доверие и не желае да им трансферира клуба.

"Времето ми в Дунав изтича. Няма с какво да оказа помощ повече на клуба и съм задоволително изтощен след 10 години като президент. Редно е в Дунав да дойдат нови хора, с по-големи благоприятни условия. Хора, които да имат повече сили и по-големи нерви. Решението ми не е някаква нечиста сделка или дезинформация. Твърд съм, че завършвам с мъжкия футбол. Ще се грижа единствено за школата, тъй като това е наслаждение. Не виждам благоприятни условия за развиване и се усещам изтощен и привършен. Русе е огромен град, с доста почтени хора, които обичат футбола. Досега обаче никой не е изявил предпочитание да поеме щафетата. В последна сметка клубът е на град Русе, а не на лекар Симеонов ", сподели Симеонов пред Тема спорт.

"Няма съответна причина да се отдръпва. Просто не се усещам на мястото си във футбола. Не съм от година-две, с цел да го осъзная. Много от дълго време съм го схванал. За 10 години направихме каквото можахме. Базата е в напълно друго положение. Клубът е комплектован и работи с добър екип от чиновници. Но огромният проблем си остават финансите. Нашите са много под това, което би трябвало да бъде ", добави Симеонов.

"Имам извършени диалози и предварителни контракти с иранците. Те изявиха предпочитание, само че аз желая гаранции, че клубът няма да бъде пометен. Видяхте какво се случи с Верея и с мнимите руснаци, в случай че изобщо е имало такива хора. Не желая същото да става и с Дунав. Решението да си потегли обаче съм го взел твърдо. Нито съм афектиран, нито съм отчаян. Датата за отдръпването ми изтече от дълго време. Сантименти обаче не ми разрешават да оставя клуба на произвола. Положението е такова, че рано или късно ще си потегли. Апелирам русенската общност да реши дали желае да има клуб в елита, или не ", сподели още Симеон Симеонов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР