Президентът на Джосеп Бартомеу сподели мнението си след шокиращата загуба

...
Президентът на Джосеп Бартомеу сподели мнението си след шокиращата загуба
Коментари Харесай

Бартомеу: Жал ми е за играчите и феновете

Президентът на Джосеп Бартомеу показа мнението си след шокиращата загуба с 2:8 от на 1/4-финалите в Шампионската лига. Това е едно от най-срамните достижения в цялата история на клуба, а в обществените мрежи доста почитатели приканиха Бартомеу да подаде оставка.

" Много тежка вечер. Жал ми е за играчите и за нашите последователи. Скоро ще вземем избрани решения които към този момент са разисквани. Поздравявам Байерн за отличната игра. Ние би трябвало да проучваме какво тъкмо се случи, с цел да се стигне до този скръбен резултат ", кокентира Бартомеу.

" Този ден ще остане вечно в историята на Барселона. Той ще даде съществено отражение върху обстановката в клуба. Но най-много това е ден, който ще разочарова почитателите на Барса ", акцентира шефът на каталунския гранд.

Барса не беше допускала 8 гола от далечната 1946 година. Освен това, за първи път от 2007-а насам клубът приключва сезона без нито един трофей. Шампионска Лига 1/4 кръг, петък 14 август  Барселона 2:8краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР