Президентът на Чечня Рамзан Кадиров награди с чисто нов Mercedes-Benz

...
Президентът на Чечня Рамзан Кадиров награди с чисто нов Mercedes-Benz
Коментари Харесай

Чеченският президент подари Mercedes-Benz на 5-годишен

Президентът на Чечня Рамзан Кадиров награди с чисто нов Mercedes-Benz C-Klasse петгодишно момче, което сложило международен връх, само че той не бил приет, написа обстоятелства бг. Рахим Куриев направил 4105 лицеви опори за 2 часа и 45 минути, само че съветските представители на Книгата за върховете на Гинес отказали да записват достижението поради „ незначителни забележки ”.

„ Някои пишат и приказват, че международният връх не се зачита, та се постанова отново да повторя. Рахим има задоволително мощ още веднъж и още веднъж да прави по 4000 лицеви опори, стига членовете на комисията да имат търпението да ги броят ”, разяснява решението на специалистите Кадиров, който е намерил метод да се отблагодари на младия спортист.

„ Нека баща ти те вози на нея, ти заслужаваш да се возиш на бял Mercedes ”, цитира думите на чеченския президент „ РИА Новости ”. На собствен ред дребният Рахим уверил Кадиров, че може да направи и над 5000 лицеви опори, доказвайки изказванието си напряко върху предния похлупак на новата C-Klasse.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР