Президентът на Чечения Рамзан Кадиров на своят канал в социалната

...
Президентът на Чечения Рамзан Кадиров на своят канал в социалната
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров не вярва, че Абу Бакр ал Багдади е убит

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров на своят канал в обществената мрежа „ Телеграм “ разяснява новината за убийството на водача на " Ислямска страна " Абу Бакр ал Багдади с откъс от Гогол, като показва неустановеност в новината, написа съветският вестник " Московский Комсомолец ", представен от организация " Фокус ".
Кадиров реагира на убийството на водача на „ Ислямска страна “ с цитата Гогол – думите на Тарас Булба, казани на Андрей. „ Родих те, ще те убия! “. Освен това Кадиров изрази неустановеност, че водачът на „ Ислямска страна “ е погубен, тъй като това не е първото известие за неговата гибел. Кадиров напомни също, че даже и Ал Багдади да е мъртъв, „ Ал Кайда “ към момента е жива.
" Смъртта на Ал Багдади трансформира малко, в случай че разделяме терористите на положителни и неприятни ", сподели Кадиров. Той добави, че Сирия би трябвало да бъде изцяло изчистена от бойци на „ Ислямска страна “
По-рано редица американски медии, базирайки се на Белия дом, оповестиха, че Ал Багдади е премахнат в Идлиб с огромна степен на възможност, което по-късно бе доказано от американския президент Доналд Тръмп.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР