Президентът на БСП Румен Радев се заявява като политически опонент,

...
Президентът на БСП Румен Радев се заявява като политически опонент,
Коментари Харесай

Цветанов разкритикува военния манталитет на президента

Президентът на Българска социалистическа партия Румен Радев се декларира като политически конкурент, а не като държавен глава . Така ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отговори на последните рецензии на президента Радев.

Според Цветанов с военния си нрав Румен Радев демонстрира, че не зачита правовия ред в страната .

Цветан Цветанов бе безапелационен, че не прави чест на Румен Радев непрестанно да се изрича отрицателно както за премиера Борисов, по този начин и за ГЕРБ, защото президентът би трябвало да работи на надпартийно равнище и да способства за одобряването на позицията на България като сериозен фактор на Балканите.

 Румен Радев загатна за политически чадър над Очите Обновена
Румен Радев загатна за политически чадър над Очите

Герберските служители подписали контракта

Припомняме, президентът отхвърли общинският консултант с обвинявания към този момент Бенчо Бенчев да е финансирал акцията му и трансферира чадъра над Митьо Очите по посока на ГЕРБ и актуалното ръководство. В неделя Радев не пропусна да разкритикува още веднъж неналичието на пари за рационализация на армията, както и да уточни, че не е чул опрощение от македонския министър председател Заев.

Във връзка с думите на Радев, че ГЕРБ саботира модернизацията на армията Цветанов подсети, че точно държавното управление на ГЕРБ през годините работи и влага средства в модернизацията, а служебното държавно управление на Румен Радев е направило единствено една среща и то с представители на " Грипен ".

Зам.-председателят на ГЕРБ настоя, че точно Българска социалистическа партия би трябвало да дават съществени пояснения за това по какъв начин са финансирани предизборните им акции.

Цветанов се опълчи на опита Митьо Очите да бъде пришит на ГЕРБ и като някогашен вътрешен министър подсети, че по времето на Милен Димиторв, като началник на Министерство на вътрешните работи - Бургас Димитър Желязков е разследван и наказан . Този МВР-шеф обаче е уволнен от кабинета " Орешарски ".

Цветан Цветанов участва на откриването за придвижване на ремонтирана пътната права Велико Търново - Горна Оряховица през Арбанаси.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР