Президентът на БСП Румен Радев се заявява като политически опонент,

...
Президентът на БСП Румен Радев се заявява като политически опонент,
Коментари Харесай

Цветанов: Президентът на БСП Румен Радев се заявява като политически опонент, а не като държавен глава

Президентът на Българска социалистическа партия Румен Радев се декларира като политически конкурент, а не като държавен глава. С военния си нрав той демонстрира, че не зачита правовия ред в страната. Това разяснява пред публицисти ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов преди откриването на пътя Велико Търново – Горна Оряховица през Арбанаси.

Цветан Цветанов бе безапелационен, че не прави чест на Румен Радев непрестанно да се изрича отрицателно както за премиера Борисов, по този начин и за ГЕРБ. „ Той би трябвало да работи на надпартийно равнище и да способства за одобряването на позицията на България като сериозен фактор на Балканите, което бе реализирано по време на председателството на Съвета на Европейски Съюз “, разяснява той.

Във връзка с думите на Радев, че ГЕРБ саботира модернизацията на армията Цветанов подсети, че точно държавното управление на ГЕРБ през годините е работило извънредно интензивно и е влагало съществени средства в модернизацията. „ Кабинетът „ Орешарски “ направи единствено една среща, касаеща модернизацията на армията, и тя беше с представители на „ Грипен “ “, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов акцентира, че Българска социалистическа партия би трябвало да дават съществени пояснения за това по какъв начин са финансирани техните предизборни акции, тъй като до момента посланията от техния лагер са много спорни. „ В един миг бе изработен опит Митьо „ Очите “ да бъде пришит на ГЕРБ. Напомням, че до момента в който аз бях министър шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас Милен Димитров бе индивидът, който извърши доста сериозна оперативна активност, която в последна смета докара до осъждането на Митьо „ Очите “. Когато обаче кабинетът „ Орешарски “ пристигна да власт - Димитров бе уволнен “, описа ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
По-късно в наличието на районния министър Николай Нанков, великотърновския кмет Даниел Панов и горнооряховския му сътрудник Добромир Добрев, на народния представител инж. Клавдия Ганчева, както и на регионалния шеф проф. Любомира Попова бе отворена за придвижване пътната права Велико Търново - Горна Оряховица през Арбанаси.

„ Благодаря на министър Нанков за изпълнените задължения, които поема при честите си визити във Великотърновския район. Благодаря и на изпълнителите на този план, които съблюдаваха периода на осъществяване и на следващия ден миряните ще посетят умерено арбанашкия манастир „ Свето Успение Богородично”, защото новият път е безвреден и изцяло освежен “, уточни Цветанов.

Отсечката бе ремонтирана на два стадия със средства от бюджета на Министерство на регионалното развитие. Пълна рехабилитация на пътя се реализира за първи път от повече от 40 години. Извършено е преасфалтиране, завършено е пътно отводняване, а където теренът разрешава пътят е и уголемен. Отсечката сред остарялата столица и Горна Оряховица се употребява приблизително от 7000 автомобила дневно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР