Президентът на Бреша Масимо Челино разкри, че е получил запитвания

...
Президентът на Бреша Масимо Челино разкри, че е получил запитвания
Коментари Харесай

Президентът на Бреша: Барса отправи голяма оферта за Тонали, той иска в Интер или Юве

Президентът на Бреша Масимо Челино разкри, че е получил запитвания от Барселона, Пари Сен Жермен, Наполи и Фиорентина за халфа на отбора Сандро Тонали. 20-годишният гений обаче избира да отиде в Интер или Ювентус.

 Интер се контракти с Тонали

" Влюбвам се в избрани играчи, които в никакъв случай не бих поискал да продам. Да изградя добър тим към Тонали, удовлетворяващ тим, беше моя фантазия. Аз обаче съзнавам, че момчето има значими персонални цели и семейство, което го поддържа, изключително майка му. Насер Ал-Хелаифи би желал да го има в Париж, през днешния ден ми писа. Но Тонали не желае да върви във Франция. Той избира Интер и Юве. Аурелио Де Лаурентис ми предложи 40 млн. евро, а Фиорентина са подготвени на всичко за него, само че ориста му е почти решена. Преди ковид Барселона ни предложи 65 млн. евро плюс двама доста забавни играчи, всеки оценен по 7,5 млн. евро. Единият беше бранител. Мисля, че каталунските ръководители получиха отговор, който не им се хареса, и то не от Тонали.

FC Barcelona
PSG
Juventus
Inter Milan

Sandro Tonali looks set to stay in Italy #Tonali #Transfers #SerieA #Juventus #InterMilan https://t.co/qxkAyrS9k7
— LiveScore (@livescore) June 1, 2020
Сандро е дете, което " светва " незабавно щом види топка. На терена съм го виждал да прави впечатляващи неща. В халфова линия от трима той може да играе на всички места. Характерът му...той се жертва за отбора. Преди насилствената пауза той скри инфектиране на бедрото си от мен. Искаше да помогне на съотборниците си. Когато разбрахме за това, трябваше да го принудим да спре. В момента не договарям с никого. Все още има да се изиграят 12 мача и момчето би трябвало да остане умерено. Любопитно ми е да схвана по какъв начин ще реагира тимът. Бреша е на първо място ", показа Челино в изявление за " Кориере дело спорт ".

 Балотели изригна: Да не би да съм станал незабележим?

Той приказва и за разочарованието си от нападателя на отбора Марио Балотели. " Загубих залога с Балотели доста тежко. Опитах се, а Марио направи останалото. Бреша, завръщането в Италия, европейското състезание, домът, майка му, брат му, приятелите - мислех, че всички условия са налице. Няма метод. Марио живее над разпоредбите или със свои такива. Ти му кажеш едно, а той прави друго. Мино Райола от време на време ме моли да му оказа помощ, с цел да види дали ще му откри нов тим, само че аз към този момент си имам свои лични проблеми. В момента самият тим е дистанциран от него. Не приказваме за момче, Марио става на 30 години. Не бих желал да се наложи да му приключа контракта. Надявам се, че няма да бъда заставен да го сторя ", довърши босът на Бреша.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР