Президентът на БОК Стефка Костадинова определи отлагането с година на

...
Президентът на БОК Стефка Костадинова определи отлагането с година на
Коментари Харесай

Стефка Костадинова за отлагането на Олимпиадата: Голям, но правилен шамар!

Президентът на БОК Стефка Костадинова дефинира отлагането с година на Олимпийските игри в Токио като „ огромен, само че верен пестник “.

„ Все едно както преди време бойкотирахме Олимпиадите, четири години се готвиш и най-после се взема решение, че България няма да взе участие. Това е огромен пестник за спортистите, тъй като в действителност Олимпиадата е каймакът на спортната кариера, всеки желае да се качи, да взе участие. Голям пестник, само че верен пестник – за нашето здраве, на нашите фамилии, целият свят гори. Мен ми липсваше общественият контакт. Иначе си опознах пътеките в гората над Панчарево “, показа Костадинова при откриването на фотоизложбата „ Спортът в София през годините “.

А чака ли пандемията да окаже въздействие и на Игрите през 2021-а? „ Дотогава ще изтече доста вода, хората ще изтрезнеят, ще си повярват още веднъж, стопанската система ще се възобнови. Надявам се да има доста скоро. Състезания без аудитория не е същото. Трябва да има тласък, ръкопляскания, да се притесниш малко. Всяка организация си води доста ловко спортистите, дай Боже да има повече квалификации, тъй като би трябвало да се покриват нормативи. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР