Президентът на БК Левски Константин Папазов разкри, че всички приходи

...
Президентът на БК Левски Константин Папазов разкри, че всички приходи
Коментари Харесай

БК Левски ще подкрепи футболния клуб със сумата, която дължи на НАП

Президентът на БК Левски Константин Папазов разкри, че всички доходи от билетите за финала на Купата на България по баскетбол, закупени от " сините " последователи, ще бъдат дарени на футболния клуб за погасяване на отговорностите му към Национална агенция за приходите.

Изявлението на Папазов стана факт по-рано през днешния ден по време на

" Ние от БК Левски ще помогнем на футболния тим. Парите отиват за Национална агенция за приходите. Всички билети, купени от почитатели на Левски, цялата сума отива за Национална агенция за приходите ", разяснява президентът на " сините ", който също така прикани всички почитатели на Левски да бъдат на следващия ден вечер в " Арена София ".

В същото време членът на УС на ЦСКА Александър Чакмаков се причисли към апела на Папазов и съобщи, че футболните почитатели на " алените " също са добре пристигнали в залата.

Тези думи обаче повдигнаха и въпроси по отношение на опцията да се стигне до напрежение сред почитателите, само че Тити Папазов показа, че не се тормози от сходно нещо.

" Утре имаме среща с полицията за да се избегнат катаклизми. За всеки един почитател се молим. Най-голямата премия е цялостна зала ", съобщи президентът на БК Левски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР