Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров коментира след днешното извънредно

...
Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров коментира след днешното извънредно
Коментари Харесай

Лазаров: Изпреварили сме дори Италия по качеството на организацията на Световното

Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров разяснява след днешното изключително съвещание на Управителния съвет на централата, че сме изпреварили даже Италия по качеството на организацията на Световното състезание за мъже.

" Мандата на този УС е до 2021 година, по този начин е по закон и правилник. Да не влизаме в елементи, това юристите са го гледали доста добре. Това е решението от през днешния ден, само че най-важното решение ще го вземе Общото заседание и хората, които ще вземат участие в него, ние можем единствено да дадем предложение за дневен ред ".

" Оценките за Световното състезание са извънредно високи. Мога да ви ги кажа от първо лице, и от президентът на Международната федерация доктор Ари Граса, и от вицепрезидентът Александър Боричич, които бяха тук, са извънредно високи за България. И с това би трябвало да се гордеем, и ние в действителност се гордеем с това. Няма за какво да премълчаваме неща, които са повече от явни и поради които получихме доста висока оценка. Дори Италия, която вървеше в цялостната подготовка преди нас, с помощта на големия опит, който имат в организирането на такива огромни надпревари, оценката е, че сме ги изпреварили по качеството на организацията. Това, което успяхме да създадем, целият този голям екип от повече от 300 души, които работиха много дълго време, би трябвало да се гордеем с това, България би трябвало да се гордее ", призна Лазаров. СНИМКИ: ВЛАДИМИР ИВАНОВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от УС на БФВ - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР