Президентът на БФС трябва да е човек, който може да

...
Президентът на БФС трябва да е човек, който може да
Коментари Харесай

Домусчиев: Президентът на БФС трябва да може да налага мнение и да не е фалирал

Президентът на БФС би трябвало да е човек, който може да постанова мнение и да не е банкрутирал. Това съобщи притежателят на " Лудогорец " Кирил Домусчиев след съвещанието на изпълнителния комитет, на което стана член на комисия, виновна за въвеждането на видеотехнологиите в България.

" Трябва да е човек с темперамент, който да може да постанова мнение. Трябва да е човек, който не е банкрутирал и знае по какъв начин се управлява една организация или бизнес. Трябва да е престиж и да обича футбола. Това са съществени мои условия към индивида, който бих подкрепил ", сподели Домусчиев и уточни, че не счита да се кандидатира за поста.

Той добави, че би приел да е в идващия изпълком на БФС след конгреса на 7 юни, в случай че има общи възгледи с определения президент. " Искам да видя има ли потребност от мен, кой ще е индивидът и дали мога да работя с него ".

Според него спечелването на дуела с " Ференцварош " и класирането на " Лудогорец " за 1/16-финалите в Лига Европа е доста огромно достижение, тъй като в Унгария държавното управление поддържа футбола и строи игрища. " Тук не е въпросът да сравняваш бюджетите на клубовете, а какво имат те и къде сме ние. Неминуемо унгарският футбол ще продължи да се развива и ще стават тимовете им все по-силни. "

Домусчиев счита, че равнището в България се усъвършенства. " Радвам се, че има повече тимове, които играят като еднакъв с еднакъв с " Лудогорец ". Виждате, че " Лудогорец " не се показва неприятно на европейската сцена. Това, че " Локомотив " (Пловдив), ЦСКА, " Левски " и " Черно море " играят като еднакъв с еднакъв, демонстрира, че равнището се подвига. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР