Президентът на БФС публикува в социалните мрежи и обясни как

...
Президентът на БФС публикува в социалните мрежи и обясни как
Коментари Харесай

Боби Михайлов: БФС ще е една от първите изцяло модернизирани федерации

Президентът на БФС разгласява в обществените мрежи и изясни по какъв начин се изготвя детайлната тактика за развиването и модернизирането на българския футбол. Той подчертава, че всичко се случва със съдействието на УЕФА и обясни кооперацията на двете централи.
" Дългогодишното съдействие сред БФС и УЕФА е доста ползотворно, а следващото удостоверение на този факт ще бъде построяването на детайлна тактика за развиването на българския футбол и модернизирането му. Ние сме една от първите федерации в Европа, която взе участие в програмата " Футболни федерации на бъдещето ", целяща да модернизира и да унифицира работата на асоциациите, членки на УЕФА.
По тази линия на 17-ти и 18-ти януари в Националната футболна база " Бояна " посрещнахме експертен екип от УЕФА. В двата дни организирах работни срещи с главния наставник по Стратегическо развиване на европейската асоциация Адам Уокър.
Той персонално управлява процеса по формулиране на ос новните цели в кратковременен и дълготраен проект. Приоритетите, които обсъждахме бяха построяването на гении, инфраструктурни планове, бизнес развиване и организационно усъвършенстване на футбола в България.
Дискутирахме и съответните промени, които предприехме след Конгреса на БФС през октомври предходната година. Убеден съм, че ние ще сме измежду първите напълно осъвременени европейски федерации по програмата на УЕФА ", написа Борислав Михайлов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР