Президентът на БФС Борислав Михайлов откровено призна, че България е

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов откровено призна, че България е
Коментари Харесай

Боби Михайлов призна: Колкото и да ми е неприятно, ние сме най-зле

Президентът на БФС Борислав Михайлов искрено призна, че България е в най-лоша позиция във връзка с стадионите в съпоставяне със прилежащите страни, с които се кандидатираме дружно за домакинство на Евро 2028 и Мондиал 2030. Той приказва на конференция в Националната футболна футболна база " Бояна ". БФС през днешния ден е хазаин на работна среща по отношение на взаимната кандидатура на България, Сърбия, Гърция и Румъния за домакинство на Евро 2028 и Мондиал 2030, написа Блиц. 

Участниците бяха спортният ни министър Красен Кралев, министърът на младежта и спорта на Сърбия Ваня Удовичич, зам.-министърът на културата и спорта на Гърция Георгос Василиадис и министърът на младежта и спорта на Румъния Богдан Константин Матей. 

" За Евро 2020 кандидатствахме със София, само че кандидатурата ни не беше призната. Сега смяната е в поддръжката на държавното управление. Мен най-вече ме интересуват стадионите, тъй като нямаме нито един естествен стадион, даже и “Васил Левски ”. Новите игрища ще останат за нашите деца. Това е смяната ", сподели Михайлов. 

" Румъния е най-близо, имат чисто нов стадион в Букурещ и един в Крайова. Те са много напред от нас. Сърбия имат доста планове, стартират нов народен стадион, който има обезпечено финансиране. Същото се отнася и за Гърция, ще реконструират олимпийския стадион, на ПАОК. В Крит също имат стадион. Ние сме най-зле, по тази причина нека успеем да построим четири стадиона ", добави президентът на БФС.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР