Президентът на БФС Борислав Михайлов и Емил Костадинов се срещнаха

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов и Емил Костадинов се срещнаха
Коментари Харесай

Михайлов се срещна с пловдивските клубове, раздаде награди

Президентът на БФС Борислав Михайлов и Емил Костадинов се срещнаха с пловдивските клубове от града и района в хотел Империал. На събитието участваха и представители на елитните Ботев и Локомотив.
Освен за годишната среща с клубовете, Боби Михайлов пристигна до Пловдив, с цел да награди кметове от района за подпомагането и развиването на футбола.

Кметът на Раковски Павел Гуджеров бе един от малцината общински градоначалници, който бе почетен с оценката. Той получи почетен плакет и признателност за отличната работа и взаимоотношение сред БФС и община Раковски, за пълноценно партньорство в напъните за разпространение и развиване на футбола в България. Отличието беше връчено персонално от президента на БФС Борислав Михайлов.

" Голямо наслаждение да видиш воин от златното потомство на 94-та година. Още по-голямо наслаждение е той да те награди. Посвещавам премията на всички футболни хора от община Раковски, както футболисти, по този начин и всички, които работят, с цел да го има футбола ", откровен бе Гуджеров.

От името на общината кметът на Раковски съобщи, че и отсега нататък ще оказва помощ и ще прави каквото е по силите му за развиването на футбола в района. В поддръжка на думите си Гуджеров показа, че за 2018г. е увеличена дотацията за локалните клубове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР