Президентът на БФС Борислав Михайлов, чрез официалния сайт на футболния

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов, чрез официалния сайт на футболния
Коментари Харесай

Боби Михайлов с изявление за Хубчев и призив към футболна България

Президентът на БФС Борислав Михайлов, посредством формалния уебсайт на футболния съюз, излезе с позиция по отношение на информациите, че националният селекционер Петър Хубчев може да поеме Левски. Ето какво написа в нея:

" Във връзка с тиражираните информации от последните няколко дни, поставящи под подозрение бъдещето на националния селекционер на България, държа да подчертая следното:

Българският народен тим има старши треньор и неговото име е Петър Хубчев. Оставането на селекционера на поста в никакъв случай не е било поставяно под подозрение нито от страна на управлението на Българския футболен съюз, нито персонално от негова – а всички изявления, твърдящи противоположното, бих окачествил като спекулативни. 

Българският народен тим върви по верен, въпреки и сложен за извървяване път, и приканвам всички представители на медиите, всички последователи и спортната общност като цяло, да му бъде обезпечено нужното успокоение и да му бъде гласувано нужното доверие, с цел да продължи да се развива в позитивна посока.

Борислав Михайлов
Президент на БФС "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР