Президентът на БФХГ Илиана Раева получи още едно писмо от

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева получи още едно писмо от
Коментари Харесай

Японският град Мураяма с пореден жест към БФХудожествена гимнастика

Президентът на БФХГ Илиана Раева получи още едно писмо от кметството на японския град Мураяма и от почитател клуба на българските гимнастички в символ на поддръжка.

Уважаема г-жо Раева,

В този извънредно сложен миг, през който минава целият свят и всеки един от нас претърпява тази световна рецесия, всички ние по един или различен метод се опитваме да преминем през нея, поемайки нашите цивилен отговорности и пробвайки се да поддържаме висок дух и положителен метод.

Поздравяваме Ви за изключителните и бързи ограничения взети от Вас за предотвратяване на гимнастичките и целия личен състав към тях и сме сигурни, че техния борбен дух на спортисти по този начин както и вашата изключителна мощ като техен лидер ще ви оказват помощ да преодолеете това мъчно тестване. Олимпийските игри, както и доста значими международни надпревари бяха отсрочени, само че ние в Мураяма не стопираме да поддържаме и спомагаме на нашите обичани "златни девойки ".

Искаме, и това е най-скромното, което можем да създадем сега, да прибавим и нашия въодушевяващ глас и привет, с цел да може духът и настроението на девойките да останат високи и да не се предават. С вяра за скорошно развиване и дефинитивно преодоляване на обстановката, ви пожелаваме положително здраве и висок борбен дух ", се споделя в писмото от Нишизука Хитоши, началник на Отдел за Промотиране на Олимпийските и Параолимпийски игри на община Мураяма. * Видео посланието е оповестено в формалната страница на БФХГ във фейсбук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР