Президентът на БФХГ Илиана Раева и Кацухико Ягучи, шеф на

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева и Кацухико Ягучи, шеф на
Коментари Харесай

Илиана Раева подписа договор за лагера на грациите ни в Япония

Президентът на БФХГ Илиана Раева и Кацухико Ягучи, началник на отдел " Образование за цялостен живот ", както и отговорник за събитията, свързани с Олимпиадата в Токио през 2020 към общината на град Мураяма, подписаха контракта за втория лагер на българския народен тим в базата " Rose Camp ".

Договорът е част от 4-годишното съглашение сред БФХГ и град Мураяма за подготовката на националните тимове до провеждането на Игрите в Токио 2020. В договора бяха конкретизирани програмата и всички детайлности за втория лагер на девойките, който ще се организира от 15 до 29 юни. На срещата присъстваше и кметът на град Мураяма - Такао Шифу, както и делегация от Япония, която наброяваше над 30 индивида, всеки от които ще дава отговор за естественото, умерено и ползотворно осъществяване на лагера на българския народен тим.

Специален посетител на събитието беше новият дипломат на Япония за България Негово Превъзходителство Масато Ватанабе. На срещата участваха всички български състезателки, треньори, танцови педагози, хореографи, кинезитерапевти, медицински щаб, които ще бъдат на лагера в Япония и се срещнаха в детайли с програмата и концепциите на домакините за провеждането на втория предварителен лагер.

 Снимка 291461
Източник:

По време на първия лагер японските домакини демонстрираха за какво Япония се назовава още и " Планетата на гостоприемството " като направиха всеки един ден от престоя на нашите девойки паметен и несравним! През цялото време неразделно имаше екип на японската национална телевизия NHK, която продължава да прави филм за българския народен тим, като тази част от кино лентата ще е отдадена на президента на БФХГ Илиана Раева, на ансамбъл-жени и ще има акцент върху капитана на ансамбъла Симона Дянкова. Преди формалната вечеря, която дадоха кметът на Мураяма Такао Шифу и Кацухико Ягучи, Илиана Раева и господин Ягучи имаха едночасов диалог, на който всички детайлности към подготвителния лагер на девойки бяха конкретизирани до последния подробност. Официалната вечеря стартира с тост на кмета на Мураяма Такао Шифу, който пожела златен орден на българските гимнастички от Олимпиадата в Токио и описа, че фенклубът на българския народен тим надвишава към този момент 250 души, които ще бъдат доста мощна поддръжка на нашите девойки на Олимпиадата.

 София интензивно се приготвя за Световното състезание по художествена гимнастика
София интензивно се приготвя за Световното състезание по художествена гимнастика

Турнирът ще се организира от 10 до 16 септември

Приветствие към всички насочиха дипломат Ватанабе и президентът на БФХГ Илиана Раева, които изрекоха голямо удовлетворение от взаимната си работа. Японските домакини почерпиха всички със специфичен зелен чай и страхотни дребни японски сладки и направиха доста красива обичайната японска чаена гала като за скъпи посетители.

На формалната вечеря присъстваше и вицепрезидентът на БФХГ Мария Петрова. Илиана Раева получи като подарък бутилка от най-известното и квалитетно японско саке, а за двете с Мария Петрова имаше и обичайни японски чадъри. На всички девойки бяха подарени доста красиви японски ветрила и срещата приключи с обещания за още един паметен лагер в страната на изгряващото слънце.

 Невяна Владинова: Всяка от нас е мечтала да играе на международно състезание в София
Невяна Владинова: Всяка от нас е мечтала да играе на международно състезание в София

" Работим доста и се надяваме да се представим почтено "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР