Президентът на БФ по мотоциклетизъм Богдан Николов и Управителния съвет

...
Президентът на БФ по мотоциклетизъм Богдан Николов и Управителния съвет
Коментари Харесай

Богдан Николов и УС на федерацията по мотоциклетизъм подадоха оставки

Президентът на БФ по мотоциклетизъм Богдан Николов и Управителния съвет на централата подадоха оставки по време на Общото заседание, което се организира в парк-хотел “Москва”, оповестява БНР. Новината беше доказана от члена на УС Георги Недев. Заради персонални проблеми някогашният претендент за президент на организацията не е участвал на съвещанието.

“Да. Днес се организира общо заседание, по време на което в точка " всякакви " беше разисквана оставката на целия УС. Аз поддържах концепция на Богдан Николов да се оттеглим от управлението на централата. Мотивът е, че мъчно се оправяме с цялата обстановка, а и самият той не се усеща добре здравословно. Надявам това да е за положителното на спорта. Хубаво ще е Богдан Николов да остане почетен ръководител, само че почтено казано се надявам да дойдат нови лица, нови хора, които да поведат мотоциклетизма напред и това да докара до неговото по-добро развиване. Надявам се спортът за подрастващи да стартира да се развива по-успешно. Не знам дали ще се кандидатирам още веднъж за президентският пост. Ще преценя”, изясни Недев.

Георги Недев посочи, че управлението на федерацията ще продължи да извършва функционалностите си до провеждането на изключително общо заседание и избирането на нов президент и нов УС.

Богдан Николов е отпред на мотоспрота у нас от 1994 година. Той беше избран отново за 6-и път на президентския пост на 1 март предходната година. По време на неговото ръководство, в интервала от 2001 до 2011 година България е била хазаин на 28 кръга от международни и на 43 кръга от европейски шампионати по мотокрос и супермото. В продължение на съвсем 10 години мотополигоните " Горна Росица " и " Долна Митрополия " бяха обявявани за най-хубавите в света, а страната ни беше организотор номер 1.
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР