Президентът на Бенфика Луиш Филипе Виейра разкри как пандемията от

...
Президентът на Бенфика Луиш Филипе Виейра разкри как пандемията от
Коментари Харесай

Президентът на Бенфика: Това лято щяхме да продадем двама играчи за по 100 милиона

Президентът на Бенфика Луиш Филипе Виейра разкри по какъв начин пандемията от ковид е провалила проектите на клуба.

" Ще би трябвало да прибегнем до наеми на играчи, може би един или два. Наскоро заплатихме 75 млн. евро за облигация. Това, което беше планувано за тази година, не можем да го реализираме. Но би трябвало да знаем по какъв начин ще продължим да бъдем самостоятелни. Никога не бихме продали играчи на загуба. Налага се да откри други източници на доходи. Идеалното решение е да няма повече спирания на шампионата. В момента не можем да планираме нищо в границите на месец През януари получих оферта от 60 млн. евро за Карлос Винисиус и не го продадох. Цената му е 100 млн. евро. Ако не беше пандемията, това лято Бенфика щеше да продаде двама играчи за общо 200 млн. евро ", показа Вейра пред клубната телевизия.

Luís Filipe Vieira en una entrevista para 'BTV':

" Si no fuera por la pandemia, el Benfica tendría vendido dos jugadores por 100 millones de euros cada uno. Ahora es imposible, no vale la pena hablar, no sirve de nada. " https://t.co/lwInJuBd6e
— Pablo Burrueco (@pabloburru) June 1, 2020
Лисабонци разполагат с няколко играчи, които са ценени в Европа. Това се отнася най-много за голмайстора на отбора Винисиус. Другите такива са португалските национали Рубен Диаш, Пици и Рафа Силва, както и испанецът Алекс Грималдо. Някои от гениите на клубната школа като Флорентино или Феро също биха се котирали добре.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР