Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви днес, че в резиденцията

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви днес, че в резиденцията
Коментари Харесай

Лукашенко: В резиденцията ми няма никакви предпазни мерки срещу коронавируса

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи през днешния ден, че в резиденцията му не са подхванати никакви специфични ограничения за отбрана от ковид и че дребният му наследник посещава учебно заведение, съобщи ТАСС, като се базира на беларуската организация БелТА.

" Трябва да ви кажа, че не се укривам на никое място. Забраних изрично всевъзможни непотребни мероприятия. Защото ще излезе, че на хората споделям едно, а аз самият съм се скрил дори не зад гипсова бариера, а зад железобетон ", сподели той по време на посещаване в завода " Белгипс " в Минския регион.

Лукашенко се базира на роман на своя наследник Николай, че доста деца от неговото учебно заведение не идват на занятия, като означи, че никой не не разрешава на родителите да държат децата си вкъщи, предава Българска телеграфна агенция.

Президентът сподели, че от 10 дни управлява работата на министерството на опазването на здравето и похвали за работата беларуските лекари. Що се отнася до защитните ограничения в Беларус против болестта, той акцентира: " Ние не създадохме нищо ненужно, само че установихме надзор ".

По публични данни в Беларус има 91 случая с коронавирус; в страната не е въвеждана карантина. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР