Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че заплахата от нов

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че заплахата от нов
Коментари Харесай

Лукашенко плаши народа си с глобален конфликт

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи, че опасността от нов световен спор в никакъв случай не е била толкоз близо, като обстановката в района се пробва да бъде разтърсена по всевъзможен начин, съобщи ТАСС.

" Заплахата от нов световен спор в никакъв случай не е била толкоз близо, колкото е през днешния ден. За следващ път се пробват да взривят страната ни, целия ни район, да дезориентират хората. Опитват се по всевъзможен метод да нажежат ситуацията и да ни наложат своите правила, да открият своя ред. Ред, в който няма да ги има нито нашите страни, нито нашите нации ", сподели беларуският президент на гала по назначение на нови генерали в силите за сигурност. 

Лукашенко също по този начин уточни, че по отношение на последните събития в Русия никой не би трябвало да бъде считан за воин, в това число той самият и съветският президент Владимир Путин.

" Казах, никога не правете воин нито от мен, нито от [руския президент Владимир] Путин, нито от [основателя на частната военна компания " Вагнер " Евгений] Пригожин, тъй като ние изпуснахме контрола върху обстановката, а по-късно мислехме, че тя ще се позволи, само че тя не се позволи. И се сблъскаха двама души, които са се сражавали на фронта. В такива случаи няма герои ", разяснява Лукашенко.

Българска телеграфна агенция
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР