Президентът на Беларус Александър Лукашенко настоява, че коронавирусът може да

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко настоява, че коронавирусът може да
Коментари Харесай

Президентът на Беларус препоръчва водка срещу коронавируса

Президентът на Беларус Александър Лукашенко упорства, че коронавирусът може да бъде преборен с водка и сауни, а съгласно него страните, които са оповестили национална карантина са обзети от " неуравновесеност ", написа американският таблоид New York Post, като се базира на информация на The Times.
Лукашенко упорства, че страната му не би трябвало да афишира ограничения за карантина и даже на 28 март взе присъединяване в мач по хокей на лед.
" По-добре да умреш изправен на краката си, в сравнение с колене ", съобщи той, цитирайки мексиканския бунтовник Емилиано Сапата и назова спорта " най-хубавото лекарство против вируса ".
" Няма вируси тук, не ги виждам " , сподели той след мача.
Лукашенко разкритикува " психозата ", която съгласно него е обзела другите страни и унищожава стопанските системи им, съобщи, че " светът е полудял " и би трябвало да се бори с вируса с по-прости решения.
" Хората би трябвало освен да си мият ръцете с водка, само че и да отровят вируса с нея " , счита Лукашенко, съгласно The Times. Президентът също по този начин е посъветвал хората да пият алкохол за битка с вируса, изключително след гореща баня или сауна, най-малко по два или три пъти дневно.
" Когато излезете от банята би трябвало да измиете освен ръцете си, само че и се промиете и от вътре със 100 мл ", поучава Лукашенко, предава организация Фокус.
Регистрираните случаи на ковид в Беларус към този момент са 100 и няма съдбовни такива, само че доста специалисти са на мнение, че в страната има доста повече инфектирани.
Европейските домове за възрастни: В мъглата на COVID-19
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР