Президентът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге потвърди, че Тиаго Алкантара

...
Президентът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге потвърди, че Тиаго Алкантара
Коментари Харесай

Румениге: Тиаго Алкантара иска да напусне Байерн Мюнхен

Президентът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге удостовери, че Тиаго Алкантара желае да напусне клуба. 29-годишният испански национал е съществено спряган с Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Той е разкрил пред управлението на немския първенец, че няма предпочитание да удължава сегашния си договор. Спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич не съумял да убеди някогашния състезател на Барселона да остане в Германия.

" Разговорите сред него и Хасан бяха доста продуктивни. И в един миг изглеждаше по този начин като че ли може да се стигне до съглашение за нов контракт. Но след това Тиаго уведоми Хасан, че желае да опита нещо ново и друго. Трябва да приемем това. Имаме контракт, който е годен за още една година и в случай че той се съгласи на трансфер в различен клуб, този тим ще би трябвало да заплати избрана сума за услугите му ", сподели Румениге пред Sky Sports Германия.

" Ще се оправим с напускането му, само че няма да вършим лятна ликвидация. Не съм въобще сърдит, одобрявам го. Мисля, че той е страховит състезател и е добър темперамент. И не трябва да забравяме – на 29, той е на възраст, в която в случай че желае ново предизвикателство, би трябвало да го направи в този момент, тъй като в 30-те си ще му е по-трудно да реализира трансфер “, сподели още Румениге.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР