Президентът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге определи Роберт Левандовски и

...
Президентът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге определи Роберт Левандовски и
Коментари Харесай

Румениге: Левандовски и Кейн са най-добрите нападатели в света

Президентът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге дефинира Роберт Левандовски и Хари Кейн като най-хубавите централни нападатели сега. Той направи това изявление по отношение на дуела сред баварците и „ шпорите ” във вторник от група „ В ” на Шампионската лига.

Шампионите на Германия отпътуваха през днешния ден за Лондон, където на следващия ден от 22:00 ч. ще стъпят на „ Тотнъм Стейдиъм ” – едно от най-модерните футболни уреди в света, за първи път. В групата за мача на Нико Ковач са включени Лукас Ернандес и Иван Перишич. Французинът бе сменен на почивката на мача с Падерборн през уикенда поради проблем в коляното. Хърватинът пък не игра тогава поради вирусна зараза.

„ Очаквам срещата с неспокойствие. Не съм бил на новия стадион. Мисля, че е най-скъпият в света и съм любопитен да видя по какъв начин наподобява. А и мачовете с тимове от Висшата лига са постоянно доста забавни. Определено ще бъде предизвикателство “, съобщи Румениге за мача.

Двубоят ще бъде и двубой сред двама нападатели от международна класа – Роберт Левандовски и Хари Кейн. През предишния сезон в ШЛ англичанинът вкара 5 гола в 9 мача, до момента в който полякът се разписа 8 пъти в 8 срещи. „ Те са може би двамата най-хубави централни нападатели сега. Надявам се Роберт да успее да вкара с един гол повече от Хари Кейн на следващия ден “, разяснява Румениге. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР