Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер заяви, че целта пред

...
Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер заяви, че целта пред
Коментари Харесай

Ръководството на Байерн постави важна цел в ШЛ

Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер съобщи, че задачата пред тима е да завоюва Шампионската лига най-късно до 2022 година.

" Домакини сме на финала през 2022 година и желаеме най-късно дотогава да спечелим още веднъж шампионата ", сподели наследникът на Ули Хьонес.

За последно грандът от Мюнхен победи в най-силния клубен шампионат в света през 2013 година, а година преди този момент загуби от Челси във финала, на който беше хазаин.

Иначе съгласно Хайнер Ханзи Флик може да остане отпред на отбора след края на сегашния сезон. Треньорът беше назначен краткотрайно отпред на баварците през октомври, заменяйки Нико Ковач. В последния месец от 2019 година стана ясно, че Ханзи остава отпред на Байерн до края на сегашния сезон. Още тогава от клубното управление обявиха, че експертът може да получи предложение за нов контракт през лятото.

" Искаме да играем сполучлив и трогателен футбол. Да го вършим по този начин, както в този момент под управлението на Ханзи Флик. Няма друга опция, в случай че продължим да печелим. Вярваме му и му гласувахме цялостно доверие най-малко до края на сегашния шампионат. Върши чудесна работа. Не споделям това единствено поради успехите ни, играем по необикновен метод ", безапелационен беше Хайнер пред медиите в Германия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР