Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер планира голямо парти за

...
Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер планира голямо парти за
Коментари Харесай

Оптимистично: Байерн готвят празненство за титла

Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер възнамерява огромно празненство за шампионска купа както за мъжкия, по този начин и за женския тим, макар че футболистите на Томас Тухел са новобранци във финала на Бундеслигата.

Борусия Дортмунд ще постави завършек на 10-годишния успех на баварците в Бундеслига, в случай че победи вкъщи против Майнц 05 в събота. Единственият късмет на Байерн е да завоюва в Кьолн и да се надява Дортмунд да сгреши.
 Вратар на Байерн си потегля след края на акцията
Вратар на Байерн си потегля след края на акцията

Швейцарският национал не желае да остане при баварците поради идното завръщане на Мануел Нойер

Жените на Байерн обаче са любимци за купата си, като се има поради, че са с две точки пред Волфсбург преди края на сезона си в неделя вкъщи надлежно против изпадналите Турбине Потсдам и Фрайбург.

" Всички се надяваме, че Байерн ще може да отпразнува два шампионски трофея с нашите почитатели в неделя в края на този трогателен сезон ", сподели Хайнер пред клубния уеб страница.

" Този уикенд би трябвало да дадем всичко от себе си във финалния удар за купите. Ще стискаме палци за нашите мъже и дами и по-късно се надяваме на огромен празник дружно с почитателите, без значение дали с един или два тима - за предпочитане всички дружно, несъмнено ", добави Хайнер.

И двата тима на Байерн завоюваха купите през 2015 и 2016 година и стояха дружно на балкона на кметството на Мюнхен. И двамата подпечатаха короните на Бундеслигата през 2021 година, само че празненствата бяха анулирани заради пандемията от ковид.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР