Президентът на Байерн Карл-Хайнц Румениге определи Роберт Левандовски като най-добрият

...
Президентът на Байерн Карл-Хайнц Румениге определи Роберт Левандовски като най-добрият
Коментари Харесай

Румениге: Левандовски е най-добрият нападател в света

Президентът на Байерн Карл-Хайнц Румениге дефинира Роберт Левандовски като най-хубавият нападател в света. Вчера полският нападател означи следващия си гол, с който усили сметката си на 34 попадения в Бундеслигата през този сезон. С това достижение той за пети път стана голмайстор на шампионата.

" Да вкараш 34 гола в един сезон от Бундеслигата е необикновено достижение. Само Герд Мюлер е вкарвал повече в границите на една акция. Искам да поздравя и да благодаря на Роберт Левандовски. Той е най-хубавият нападател в света ", съобщи Румениге след края шампионата, който донесе на Байерн осма поредна купа.

Selain menjadi top skor Bundesliga sebanyak 5 kali, Robert Lewandowski sukses menyabet pemain terbaik liga di musim ini.#Vivagoal #BayernMunich #DieRotten #RobertLewandowski #Lewandowski #TopSkor #Bundesliga #Polandia #StatistikPemain pic.twitter.com/QxPS5pXAQJ
— Vivagoal (@vivagoal_ID) June 28, 2020
Левандовски към този момент има 236 гола в Бундеслигата и е трети във безконечната класация, като изостава единствено на Мюлер и Клаус Фишер. " За страдание, пропуснах три мача тази акция. Доволен съм от тези 34 гола, само че те са с помощта на тима ", разяснява 31-годишният нападател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР