Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че има умишлена кампания

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че има умишлена кампания
Коментари Харесай

Президентът на "Барселона" видя кампания за дестабилизиране на клуба

Президентът на " Барселона " Жоан Лапорта съобщи, че има умишлена акция за дестабилизиране на клуба и прикани почитателите за поддръжка. Той разгласи, че клубът ще се пази от в корупция поради заплащания към някогашен началник на съдиите, само че и ще нападна. Лапорта прикани почитателите за поддръжка и в идното дерби с " Реал " (Мадрид) в неделя.

" Чака ни страховит мач. Елате и ни подкрепяйте повече от всеки път. Имаме страхотна опция да се приближи до огромната цел - спечелването на купата. Кампанията, която поносим, не е случайност и цели дестабилизирането на отбора в кратковременен проект и поемането на контрола върху него. Ще имам време да обясня кой, за какво и по какъв начин желае да провежда тази акция. Нямам подозрение, че ще се пазиме. И освен това - ние ще нападаме ", сподели Лапорта.

 Изтекла отминалост: по какъв начин Изтекла отминалост: по какъв начин " Барселона " заобикаля глоба за заплащане към някогашен съдийски началник

Прокуратурата в Испания към този момент стартира следствие против " Барселона " за заплащанията към Енрикес Негрейра. Испанската федерация също изиска пояснение, а " Реал " (Мадрид) разгласи, че ще взе участие в вероятно дело.

" Барселона " рискува и от Шампионската лига.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР