Президентът на Барселона Жоан Лапорта призна, че спекулациите в последно

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта призна, че спекулациите в последно
Коментари Харесай

Лапорта: Имаше предложение за Бускетс през януари, но той предпочете да остане

Президентът на Барселона Жоан Лапорта призна, че спекулациите напоследък за бъдещето на Серхио Бускетс са истина и даже е можело да се стигне до разлъка с играча още през зимата, само че той е отказал офертата, която е имал. Капитанът на каталунците има контракт единствено до лятото, само че Лапорта съобщи подготвеност двете страни да седнат и да беседват за бъдещето на халфа. 

“Бускетс имаше предложение през януари, само че избра да продължи с нас. Имаме отлична връзка с него. Каквото и да реши той, може да ни звънне и да седнем да беседваме за неговото бъдеще и обстановката с договора му. Все още обаче не сме го създали, ” съобщи Лапорта. 
 Лапорта: Положихме титанични старания, с цел да записваме играчите ни Лапорта: Положихме титанични старания, с цел да записваме играчите ни
Барселона продължава да е в много тежко финансово положение и имаше доста съществени усложнения в регистрирането на новите договори на Гави, Маркос Алонсо, Роналдо Арауфо, Иняки Пеня и Алехандро Балде.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР