Президентът на Барселона - Хосеп Мария Бартомеу ще проведе спешна

...
Президентът на Барселона - Хосеп Мария Бартомеу ще проведе спешна
Коментари Харесай

Президентът на Барса привика Абидал заради скандала с Меси

Президентът на Барселона - Хосеп Мария Бартомеу ще организира незабавна среща със спортния шеф на клуба - Ерик Абидал по отношение на зародилата спора обстановка с аржентинския нападател Лионел Меси, заяви радио RAC1.

Абидал, разяснявайки уволнението на треньора Ернесто Валверде, съобщи, че футболистите на каталунския клуб не са се раздавали до дъно под управлението на някогашния треньор. В отговор на това Меси прикани Абидал да назове имената на тези футболисти, които са играли симулативно.

"Ако говорите сходни неща, би трябвало да споменавате имена, другояче петните всички. Не ми харесват такива неща, само че считам, че всеки би трябвало да носи отговорност за дейностите си и да дава отговор за своите решения. Играчите са виновни за това, което става на терена. Ние сме първите, които го признават. Тези, които взимат спортните решения, също би трябвало да носят отговорност ", написа Меси в обществените мрежи.

Преди това Абидал сподели, че управлението на клуба е гледало мачовете, а не резултатите.

"Следихме също тактиката и работата на играчите. Много от футболистите бяха недоволни и не работиха с цялостни сили. Имаше проблем с вътрешната връзка. Разказах това на клуба и взехме решение ", показа Абидал пред каталунския Sport.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР