Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу отрече обвиненията на Атлетико

...
Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу отрече обвиненията на Атлетико
Коментари Харесай

Барса няма намерение да доплаща на Атлетико за Гризман

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу отхвърли обвиняванията на Атлетико Мадрид. " Дюшекчиите " настояват, че каталунците са преговаряли с новото си попълнение Антоан Гризман още преди 1 юли.
 Гризман дефинира роптаенето на Атлетико като тъпо
Дата е толкоз значима, защото френската звезда имаше контракт с Атлетико до 2023 година с откупна уговорка на стойност 200 милиона евро, само че тя бе автоматизирано съкратена на 120 милиона на 1-и юли.

Барса се възползва и го притегли. Атлетико обаче към момента апелира прехвърлянето и упорства за 200 милиона, тъй като мадридчаните считат, че договарянията са почнали още напролет.



" Говорих с Атлетико Мадрид. Те не могат да потвърдят нищо. Разбирам ги, те си гонят интереса. Чух се с Енрико Керезо и ще забележим какво ще стане тези дни. Но в действителност няма какво да се каже по тематиката.

" Моето предпочитание е да привличаме най-хубавите футболисти в Барса. Ние имаме боеспособен тим. В редиците ни играят футболисти, които към този момент са спечелили доста. Взимаме Гризман в точния миг. И няма да се спрем с подобряването на състава ", сподели Бартомеу.

Онзи ден Гризман подписа публично петгодишен контракт Барса. Френският национал парафира договора и получи фланелката с номер 17. 28-годишният футболист беше съществена фигура за Франция при миналогодишния успех на международното състезание в Русия.

За пет години в Атлетико той завоюва Лига Европа и игра на два финала в Шампионската лига.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР