Президентът на Барселона Хосеп Бартомеу не е загубил вяра в

...
Президентът на Барселона Хосеп Бартомеу не е загубил вяра в
Коментари Харесай

Сетиен остава в Барселона и догодина

Президентът на Барселона Хосеп Бартомеу не е изгубил религия в старши треньора Кике Сетиен, макар слабия завършек на сезона на тима в Ла Лига.

"В момента не мислим за треньорска промяна ", съобщи Бартомеу за локалното издание "Sport ".

Сетиен размени Ернесто Валверде при започване на годината, а през март преди прекъсването на сезона поради пандемията от ковид каталунците оглавяваха класирането в шампионата. Серия от слаби игри и незадоволителни резултати след подновяването на акцията през юни костваха купата на Барса и разрешиха на Реал Мадрид да победи за първи път от три години.

"Когато го наехме, му казахме, че планът е до края на този сезон и за идващия. Трудно е да съдим за треньора след единствено няколко месеца и то по средата на пандемия. Както и Артуро Видал (б.а. полузащитник на Барселона) сподели, той и играчите не са имали задоволително време да работят дружно и да се опознаят добре ", сподели още Бартомеу.

Барселона приема Наполи през идващия уикенд в осминафинална среща-реванш от Шампионската лига след 1:1 в първия мач в Неапол.

Президентът на Барселона призна, че през зимата е водил диалози с някогашния плеймейкър на отбора Шави Ернандес да размени Валверде, само че до съглашение не се е стигнало.

"Шави един ден ще поеме Барселона ", уверен е Бартомеу.

#PortadaSPORT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР