Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу е отхвърлил грандиозна оферта

...
Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу е отхвърлил грандиозна оферта
Коментари Харесай

Бартомеу отказал над 100 милиона за Ансу Фати

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу е отхвърлил грандиозна оферта за 17-годишния гений на отбора Ансу Фати, написа “Спорт”.

Според изданието в четвъртък следобяд е имало виртуална среща на цялото управление на клуба. На нея се обсъждали евентуални попълнения и продажби на играчи. В един миг се загатнало, че огромен тим бил подготвен да извади над 100 млн. евро за младия състезател. Още преди да си изкажат мненията Бартомеу изпреварил шефовете и изрично отсякъл: “Ансу Фати не се продава. Повече няма да приказваме за това”. Така и станало - на срещата повече не се обсъждала тази тематика.
A major club was willing to put 100 million euros on the table for Ansu Fati, but Barcelona rejected. Fati is not for sale. [sport] pic.twitter.com/wotQTROGe7
— barcacentre (from ) (@barcacentre) June 6, 2020 Наскоро AS излезе с информацията, че през лятото крилото ще се снабди с нова откупна уговорка в размер на 400 млн. евро. “Тутоспорт” пък твърди, че в Ювентус са поискали той да бъде включен в договорката за Миралем Пянич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР