Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че оценява

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че оценява
Коментари Харесай

Борислав Михайлов оцени високо работата си в БФС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов съобщи, че прави оценка високо работата си отпред на централата за последните 16 години. Както е известно, някогашният вратар е един кандидат за нов мандат на изключителния конгрес за избор на ново управление на централата на 12 октомври. Там той ще спори с още петима претенденти за неговия стол в БФС.

Михайлов си сложи оценка пет по шестобалната система за ръководството, а за бистрота и липса на корупция - две шестици.

„ Работата си по оправянето с развиването на българския футбол правя оценка с пет, шест за прозрачността на БФС като организация и шест за справяне с корупцията в българския футбол, тъй като такава няма “, съобщи Михайлов пред bTV.

„ Не ми хареса мачът с Литва, само че има и такива. Когато гледаш подобен мач, не е прелестно, само че по този начин или другояче президентът на БФС и Изпълнителният комитет са длъжни да обезпечат изискванията за провеждането на тези дуели, подготовката. Дали са 16 години или са 2 - това няма никакво значение. Треньорите се сменят, поколенията се сменят. В момента има промяна на поколенията. Разчитам треньорът да сглоби състава, че да могат да се борят за класиране на огромно състезание “, добави шефът на родната футболна централа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР