Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов за пореден път

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов за пореден път
Коментари Харесай

Боби за опозицията: Идеи няма, само плюене! Готвя се да спечеля Конгреса

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов за следващ път не пожела да разяснява считания за главен негов съперник на идния Конгрес през февруари - Любослав Пенев. Босът на футболната ни централа бе сбит, като съобщи, че единственото, което е чул и видял досега от екипа на Ел Голеадор, е храчене. Михайлов разгласи, че се готви за нов успех в средата на февруари, като изненада прелестно професионалните клубове у нас, като съобщи, че парите от телевизионните права ще им бъдат преведени до няколко дни.

“Няма да разясня опозицията. Досега хрумвания не съм видял, единствено храчене. От тук нататък никой няма да приказва по тематиката. Опозицията може и да се разрасне, може и да намалее. Ние се готвим да спечелим Конгреса и цялото ни внимание е ориентирано натам. Ако печеля, ще продължа да разгадавам на по-голяма част от сегашния Изпълком”, показа президентът на БФС след днешния Изпълком.
 Пресконференция на Борислав Михайлов след изпълкома на БФС @@@ “Мисля, че сме създали значително във всяко едно естество. Да има 63% растеж на бюджета, без да сме се класирали на огромен конгрес, е нещо голямо. На 16 февруари ще се гласоподава нов 4-годишен бюджет, като всички делегати ще бъдат осведомени с него. Очакваме растеж всяка една година. Работим за положителното на клубовете. В техен интерес се споразумяхме с компанията, която държи телевизионните права, до седмица да им преведе парите, с цел да могат да проведат естествена зимна подготовка и да са подсигурени за пролетта”, добави още Боби.
 Пресконференция на Борислав Михайлов след изпълкома на БФС @@@ “Не съм сюрпризиран от обстоятелството, че Левски издигна кандидатурата ми. Цялото ми семейство е обвързвано с клуба, а не виждам с какво съм му попречил през годините. Много пъти съм го казвал - почитатели и медии не печелят конгреси. Те имат право да са против който решат, само че дадена кандидатура се издига от клуба след съответните процедури и по решение на ръководството”, сподели още актуалният началник на футболната ни централа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР