Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов ще бъде

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов ще бъде
Коментари Харесай

Борислав Михайлов ще бъде поканен на празника на ЦСКА на 5 май

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов ще бъде поканен на събитието, с което спортните клубове на ЦСКА ще отбележат своята 70-годишнина. Това съобщи спортният-директор на " ЦСКА-София " Пламен Марков пред " Дневник ".

" Във всички случай ще го поканим - това е институцията, която управлява българския футбол ", сподели Марков. По думите му футболният клуб, който е в основата на организацията на събитието на 5 май, не може да си разреши " дребнавости ".

" Ще поканим всички футболисти, които са минали през клуба и са имали по-голям или именит принос за клуба. В никакъв случай няма да си позволим дребнавости, които биха били против имиджа и реномето на нашия клуб ", съобщи Марков.

В последните години Борислав Михайлов и сътрудниците му в управлението на БФС постоянно бяха атакувани от последователите на ЦСКА. Наскоро алените акцентираха значимата роля на президента на футболния съюз в приемането на позволение за присъединяване в евротурнирите през идващия сезон.

Марков сподели, че сега се насочат поканите, като такива ще има до обособените държавни институции. Той даде за образец кмета на София Йорданка Фандъкова, която към този момент е била поканена.

" За нас като управление е значимо да създадем подобен празник, който да зарадва хората. Това е акцентът. Надявам се времето да е хубаво, тъй като знаете, че това също въздейства ", добави Марков.

 Борислав Михайлов ще бъде поканен на празника на ЦСКА на 5 май
© LAP.bg
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР